Міоксель

МІОКСЕЛЬ (Mioxselle®) – спеціально розроблена фармакологічна комбінація вітамінів і мікроелементів.

МІОКСЕЛЬ призначений для  жінок що зіткнулися з проблемою синдрому полікістозних яєчників (СПКЯ) і тими неприємними симптомами, які його супроводжують.

Порушення менструального циклу, безпліддя, акне та випадіння волосся, ось неповний перелік тих симптомів, які тягне за собою даний синдром.

МІОКСЕЛЬ – оригінальна багатокомпонентна формула, що розроблена у співробітництві з експертами-клініцистами та виробляється при партнерстві двох фармацевтичних компаній – Группо Фармаімпреза срл, Італія та ВЕЛІТ Біофармасьютікалс ГмбХ, Австрія.

Ретельний підбір активних інгредієнтів та філігране титрування дози кожного у відповідності з сучасними трендами лікування СПКЯ, забезпечує клінічну ефективність продукту і закономірний успіх медикаментозного лікування синдрому полікістозних яєчників.

МІОКСЕЛЬ виробляється в умовах жорсткого контролю якості сировини і пакувальних материалів, процесу виробництва і готової продукції. Технологічний процес здійснюється на виробничому майданчику, що відповідає вимогам GMP (Good Manufacturing Practice), та підлягає періодичному контролю зі сторони  Міністерства охорони здоров’я Італії, місцевих органів охорони здоров’я. Фармацевтична компанія Группо Фармаімпреза срл, Італія, працює відповідно до вимог міжнародних стандартів якості, зокрема ISO 13485 та ISO 9001. Крім того, компанія використовує систему нагляду за ринком у відповідності до стандарту MEDDEV 2.12-1.

ДИВИТИСЬ ІНСТРУКЦІЮ